Welkom bij J. Hersbach B.V.

J. Hersbach B.V. is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van hooggelegeerde gereedschapsstalen, speciale staalkwaliteiten en standaard matrijsonderdelen.

Dominial gereedschapsstalen en Veronica sneldraaistalen van de Duitse fabrikant Kind & Co. Edelstahlwerk KG, worden door J. Hersbach B.V. sinds 1952 in Nederland vertegenwoordigd.

Voor de unieke Toolox 33 en Toolox 44 kwaliteiten van de Zweedse staalproducent SSAB is J. Hersbach B.V. vanaf 2004 "Approved Toolox-dealer Benelux".

In 1968 is J. Hersbach B.V. als voorraadhouder van Hasco Hasenclever GmbH Co KG., fabrikant van standaardmatrijs- en stempelonderdelen en hotrunnerssytemen, gestart met de verkoop in Nederland en vanaf 2009 in Belgie en Luxemburg.

J. Hersbach B.V. levert verder uit voorraad  een compleet assortiment precisie- en voorgeslepen gereedschapsstalen en van de Duitse producent Schumag AG het geslepen uitwerper- en ponsnippelsprogramma.

De combinatie van deze producten maakt J. Hersbach B.V. tot een belangrijke toeleverancier voor de kunststof- en metaalverwerkende industrie.

Vertegenwoordigingen voor de Benelux:

Hasco Normalien, Lüdenscheid, Duitsland
Kind & Co. Edelstahlwerk, Wiehl-Bielstein, Duitsland
Toolox, SSAB Oxelosund AB, Sweden
Schumag AG, Aachen, Duitsland